Gemeente Dinkelland – Ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Uitbreiding Loodijk 1 Saasveld”

Logo Dinkelland

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ter inzage ligt:

het ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied, Uitbreiding Loodijk 1 Saasveld”.

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet op basis van het gemeentelijk KGO-beleid in een uitbreiding van het ter plaatse gevestigde bedrijf met een terrein voor de opslag en stalling van trucks en trailers.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 15 november 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het plan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website is het plan te raadplegen met behulp van het adres of met het planidentificatienummer NL.IMRO.1774.BUIBPLOODIJK1-OW01.

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.dinkelland.nl/ruimtelijke-plannen.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 11, 7590 AA Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met mevr. R. Rietveld van het organisatieonderdeel Fysieke leefomgeving via het telefoonnummer 0541-854100. Ook voor vragen of nadere informatie kunt u met deze persoon contact opnemen.

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

 

 

Naar boven