Ontwerp uitwerkingsplan West-End (2e uitwerking)

Logo Kaag en Braassem

Het college van burgemeester en wethouders maakt het volgende bekend. Op grond van de artikelen 3.9aen 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ‘ontwerp Uitwerkingsplan West-End (2e uitwerking)’ ter inzage.

Dit uitwerkingsplan is een aanpassing op het op 21 maart 2019 door de college vastgestelde uitwerkingsplan 'West-End'. Gebleken is dat de ondergrond van het stedenbouwkundig plan niet overeen komt met de feitelijke situatie ter plaatse. Hierdoor zijn planonderdelen onjuist opgenomen in de verbeelding. Omdat de bestemming nog niet is verwezenlijkt, kan middels artikel 3.6 lid 3 een uitwerking worden vervangen voor een nieuwe uitwerking. Daarnaast komt met dit uitwerkingsplan artikel 6.2.1 onder e van het op 21 maart 2019 vastgestelde uitwerkingsplan te vervallen.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Iedereen kan het ontwerp Uitwerkingsplan West-End (2e uitwerking) en de bijbehorende stukken van donderdag 14 november 2019 t/m vrijdag 27 december 2019 (i.v.m. met de feestdagen en de algemene termijnenwet) inzien bij de ontvangstbalie in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Ook kunt u het uitwerkingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl met het ID-nummer NL.IMRO.1884.WESTEND2-ONT1

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze ten aanzien van het ontwerpuitwerkingsplan kenbaar maken aan het college van Kaag en Braassem via een brief gericht aan Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van gemeente Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. Onder vermelding van "zienswijze ontwerpuitwerkingsplan West-End (2e uitwerking)". Als u van de mogelijkheid gebruik wilt maken om mondelinge reactie in te brengen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Kaag en Braassem.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van dit uitwerkingsplan dan kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk

Naar boven