Gemeente Venlo -Verkeersbesluit opheffen gehandicaptenparkeerplaats - Herungerstraat Venlo

Logo Venlo

RGBORU 1548534

Teamleider Realisatie en Beheer Openbare Ruimte

Op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet 1994, bij besluit Mandaat, volmacht, machtiging en aanwijzing Venlo 2015 en besluit 1249562 - Mandaatbesluit in relatie tot de doorontwikkeling van de organisatie, is de teamleider Realisatie en Beheer Openbare Ruimte gemandateerd voor het nemen van verkeersbesluiten. Het betreft wegen onder beheer van de gemeente Venlo.

Inleiding

Er is bericht ontvangen dat een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken wordt niet langer benodigd.

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Normaliter wordt beoogd een gehandicapte die aangewezen is op parkeren in de openbare ruimte een parkeerplaats in de directe omgeving van zijn woning ter beschikking te stellen.

Nu de houder van deze parkeerplaats heeft aangegeven dat deze niet langer wordt benodigd is het dan ook gewenst om nabij het pand Herungerstraat 22-44 (even), 5911AL Venlo, de gehandicaptenparkeerplaats op kenteken op te heffen.

BESLUIT

Op grond van voorgaande overwegingen is besloten om nabij het pand Herungerstraat 22-44 (even), 5911AL Venlo, een gehandicaptenparkeerplaats op te heffen.

Een en ander door middel van het verwijderen van het bord E6 (gehandicaptenparkeerplaats) ,onder bord met kenteken, en verwijderen van ondersteunende markeringen (RVV 1990).

 

Venlo, 11-11-2019

College van burgemeester en wethouders van Venlo,

Namens deze,

S.W.J. Nijveld

 

Mededelingen

Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en het volgende te bevatten:

1. naam en adres van de indiener;

2. de dagtekening;

3. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

4. de gronden van het bezwaar.

Tevens kan alsdan, indien onverwijlde spoed dat vereist, de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg, team bestuursrecht, verzocht worden een voorlopige voorziening te treffen.

 

Naar boven