Gemeente Nijkerk - Procedure hogere grenswaarden Doornsteeg 2e fase, 1e uitwerking De Stegen

Logo Nijkerk

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken bekend dat zij op 18 juni 2019 overeenkomstig artikel 110a van de Wet geluidhinder (Wgh) hogere waarden hebben vastgesteld ten behoeve van Doornsteeg 2e fase, 1e uitwerking De Stegen.

Het uitwerkingsplan Doornsteeg 2e fase, 1e uitwerking De Stegen voorziet in het planologisch mogelijk maken van de bouw van 299 woningen.

Uit het voor dit plan uitgevoerde akoestisch onderzoek blijkt dat een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde aan de orde is en een procedure hogere grenswaarden gevolgd dient te worden.

Inzage

Het besluit hogere grenswaarden ligt vanaf donderdag 14 november 2019 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien in de Publiekswinkel van het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend op afspraak. Dit kan bij voorkeur via www.nijkerk.eu/afspraak of via telefoonnummer 14-033. Het besluit is tevens te raadplegen via www.nijkerk.eu/ruimtelijkeplannen.

Beroep

Een ieder kan binnen de beroepstermijn beroep indienen. Nadere informatie vindt u onder de kop Beroep indienen in het groene kader en op de website www.nijkerk.eu Ruimtelijke plannen, ter inzage onder de volledige bekendmaking.

 

 

Nijkerk, 13 november 2019

Naar boven