Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure) en ontwerp verklaring van geen bedenkingen, Broekeroordsweg 3C te 't Loo Oldebroek

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij het voornemen hebben om met

toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wabo, medewerking te verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan. De afwijking voorziet in het legaliseren van bedrijfsactiviteiten en het bouwen van een overkapping op het perceel Broekeroordsweg 3C te 't Loo Oldebroek. De aanvraag om omgevingsvergunning is in strijd met de aldaar geldende bedrijfsbestemming. Het zaaknummer van de aanvraag betreft 0269201800546 / OLO 3957985.

 

De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van 7 november 2019 besloten een ontwerp verklaring van geen bedenkingen af te geven voor de afwijking van het bestemmingsplan.

De ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, de daarbij behorende stukken en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van woensdag 13 november 2019 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek. De stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.oldebroek.nl. 

 

Iedereen kan van 13 november 2019 tot en met 24 december 2019 tegen de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, Raadhuisplein 1, 8096 CP in Oldebroek. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het KCC, telefoonnummer: 0525 638200.

 

Wanneer er zienswijzen tegen de ontwerp verklaring van geen bedenkingen worden ingediend, zullen burgemeester en wethouders deze zienswijzen ter beoordeling aan de gemeenteraad voorleggen.

 

Wij maken u erop attent dat u alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking omgevingsvergunning kunt indienen als u ook een zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning en u belanghebbende bent.

 

Oldebroek, 12 november 2019

Naar boven