Besluit van de directeur-generaal Natuur, Visserij en Landelijk Gebied van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit van 5 november 2019, DGNVLG: 19255495, tot wijziging van het Besluit ondermandaat, volmacht en machtiging voor het directoraat-generaal Natuur, Visserij en Landelijk Gebied van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit 2019

De directeur-generaal Natuur, Visserij en Landelijk Gebied van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit,

Gelet op artikel 10 van het Besluit mandaat, volmacht en machtiging LNV 2019;

Besluit:

ARTIKEL I

Het besluit mandaat, volmacht en machtiging voor het directoraat-generaal Natuur, Visserij en Landelijk Gebied van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit 2019 wordt als volgt gewijzigd:

A

In artikel 1 wordt onder vervanging van de punt door een puntkomma aan het slot van onderdeel h, wordt een onderdeel toegevoegd, luidende:

i. de programmadirecteur Interbestuurlijke Programmadirectie Stikstof:

de programmadirecteur Interbestuurlijke Programmadirectie Stikstof van het directoraat-generaal Natuur, Visserij en Landelijk gebied van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

B

Na artikel 6 wordt een artikel ingevoegd luidende:

Artikel 6a

Aan de programmadirecteur Programma Interbestuurlijke Programmadirectie Stikstof wordt ondermandaat, volmacht en machtiging verleend voor aangelegenheden op zijn werkterrein met dien verstande dat het aangaan van financiële verplichtingen van € 1.000.000 niet te boven gaat.

C

Artikel 7

  • 3. De uit dit besluit voor de programmadirecteur Interbestuurlijke Programmadirectie Stikstof voortvloeiende bevoegdheden gaan bij zijn afwezigheid over op de directeur Natuur.

  • 4. Bij afwezigheid van zowel de programmadirecteur Interbestuurlijke Programma Stikstof als zijn plaatsvervanger de uit dit besluit voorvloeiende bevoegdheden over laten gaan op de directeur Visserij en Landelijk Gebied.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 september 2019.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

’s-Gravenhage, 5 november 2019

J.M. Osinga Directeur-generaal Natuur, Visserij en Landelijk Gebied

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van dagtekening van deze Staatscourant een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK ’s-Gravenhage.

Naar boven