Kennisgeving bestemmingsplan 'Merwe-Vierhavens'

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Merwe-Vierhavens’ (NL.IMRO.0599.BP1122VierhMerw-co01) wordt voorbereid.

 

Het Merwe-Vierhavensgebied is een haven- en industriegebied op de noordoever grenzend aan het stedelijk gebied van de gemeente Rotterdam. Het gebied gaat de komende decennia verder transformeren naar een gemengd woon-werkgebied. Deze ambitie is vastgelegd in diverse bestuurlijk vastgestelde visies en documenten. Met de vaststelling van het Ruimtelijk Raamwerk Merwe-Vierhavens Rotterdam in juni 2019 is de visie op de toekomst van het gebied nu dermate concreet geworden dat een start gemaakt kan worden met een bestemmingsplan.

 

Gelegenheid tot het indienen van zienswijzen zal te zijner tijd worden geboden tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan. Hiervan zal vooraf kennis worden gegeven in de Staatscourant op www.overheid.nl, in het huis-aan-huisblad en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Rotterdam, 13 november 2019

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

Mevr. H.M. van Bockxmeer

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven