Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan inzake Molenstraat 69 en 71, Roosteren

Logo Echt-Susteren

Dit bestemmingsplan voor de locaties Molenstraat 69 en 71 te Roosteren wijzigt de woonbestemming naar een groenbestemming. Dit gebeurd in het verlengde van een gevoerde uitkoopprocedure (woningen onder hoogspanningskabels)

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 8 november 2019 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur. Voorts kan het bestemmingsplan via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.Echt-Susteren.nl) en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl ingezien worden.

Gedurende deze termijn bestaat voor een ieder de mogelijkheid om zowel schriftelijke als mondelinge zienswijzen in te dienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden ingediend bij de gemeenteraad van Echt-Susteren, postbus 450, 6100 AL Echt, onder vermelding van “ontwerpbestemmingsplan Molenstraat 69 en 71 Roosteren”.

De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact opgenomen worden met de afdeling Leefomgeving (0475-478 478).

Na afloop van de zienswijzenprocedure zal de gemeenteraad een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Echt-Susteren, 7 november 2019

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren,

dr. J.W.M.M.J. Hessels, burgemeester.

drs. G. W. T. van Balkom, secretaris.

 

Naar boven