Weigering ontwerp projectomgevingsvergunning Eldrikseweg 1A in Angerlo (rectificatie)

Logo Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om, met toepassing van 2.12 lid 1, onder a, sub 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning in afwijking van de beheersverordening ‘Buitengebied Zevenaar’ te weigeren. De aanvraag om de omgevingsvergunning heeft betrekking op de realisatie van een tweede uitrit aan het perceel Eldrikseweg 1A in Angerlo.

Inzage

Het ontwerp weigeringsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 7 november 2019 gedurende zes weken ter inzage. Het ontwerp weigeringsbesluit met de daarbij behorende stukken is digitaal te raadplegen via de gemeentelijke site https://0299.roview.net/ en via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.POV00ELDRWG1A-ON01. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Zienswijzen 

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar, postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Vermeld in ieder geval uw naam, adres en contactgegevens. Voor mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw Van der Meer, telefoonnummer 0316 595 384. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Zevenaar, 4 november 2019

Gemeente Zevenaar,

Namens deze:

Brenda Maas-Van der Meer

Naar boven