Besluit van de waarnemend plaatsvervangend secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie en Veiligheid van 30 oktober 2019 (kenmerk: 2735272/19/DP&O), houdende het intrekken van mandaatregelingen met betrekking tot het Gemeenschappelijk Dienstencentrum ICT

De waarnemend plaatsvervangend secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie en Veiligheid,

Gelet op artikel 3, tweede lid van de Mandaatbesluit Ministerie van Justitie en Veiligheid, artikel 4, eerste lid, onderdeel b, van het Algemeen Rijksambtenarenreglement en artikel 3.3, van de Comptabiliteitswet 2016;

Besluit:

Artikel 1

Van het ingevolge artikel 1 van het Mandaatbesluit hoofden clusters Ministerie van Justitie en Veiligheid aan de plaatsvervangend secretaris-generaal verleende mandaat wordt ingetrokken:

  • a. de Mandaatregeling GDI ICT 2013;

  • b. de Mandaatregeling Beheer GDI ICT 2013;

  • c. de Mandaatregeling Front Office GDI ICT 2013.

Artikel 2

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De waarnemend plaatsvervangend secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, J.P.M. Lazeroms

TOELICHTING

Het Gemeenschappelijk Dienstencentrum ICT is bij reorganisatie opgegaan in het Shared Service Centre-ICT van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De in dit besluit genoemde regelingen zijn nog niet ingetrokken. Deze omissie wordt met dit intrekkingsbesluit gecorrigeerd.

De waarnemend plaatsvervangend secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, J.P.M. Lazeroms

Naar boven