Ontwerpwijzigingsplan Water 2e wijziging, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 3 september 2019 het ontwerpwijzigingsplan Water 2e wijziging, vrijgegeven voor terinzagelegging.

Ontwerpwijzigingsplan

De wijzigingen hebben betrekking op het volgende. In de  Prinsengracht ter hoogte van huisnummer 183L, in de Lijnbaansgracht ter hoogte van huisnummer 30B en in de Lijnbaansgracht ter hoogte van huisnummer 5 wordt een ligplaats voor een woonboot opgeheven. In de Prinsengracht ter hoogte van huisnummer 471 wordt een ligplaats voor een woonboot toegevoegd. De ligplaatsen voor bedrijfsvaartuigen in de Oudeschans tegenover huisnummer 47-Z en achter de brandweerkazerne aan de Marnixstraat 170 worden opgeheven.

De wijzigingen houden verband met diverse verplaatsingen van woonboten en bedrijfsvaartuigen.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan Water 2e wijziging,  ligt  met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 7 november  2019 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij:

  • het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1, Amsterdam Bel voor openingstijden 14020

Het ontwerpwijzigingsplan Water 2e wijziging met de daarop betrekking hebbende stukken, is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.A1901BPSTD-OW01

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van Amsterdam. Per adres: directie  Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam, t.a.v. mevrouw A. Kenter

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan en het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarden, kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, A. Kenter,  tel.nr:  14020.

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

Amsterdam, 6 november 2019

burgemeester en wethouders 

Femke Halsema

burgemeester

Peter Teesink

Gemeentesecretaris

Naar boven