Voorbereidingsbesluit Veenweg 36 te Nootdorp (St-Batholomeuskerk)

Logo Pijnacker-Nootdorp

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat door de gemeenteraad op 31 oktober 2019 een voorbereidingsbesluit is genomen voor de gronden ter plaatse van de St, Bartholomeus aan de Veenweg 36 te Nootdorp.

 

Een voorbereidingsbesluit is een verklaring van de gemeenteraad waarin wordt aangegeven dat een bestemmingsplan voor een bepaald gebied wordt voorbereid. Met dit besluit treedt vervolgens een voorbereidingsbescherming in werking. In dit geval een bescherming van de waardevolle groene omlijsting rond de kerk. Dit betekent concreet dat een omgevingsvergunning dient te worden aangevraagd voor een aantal nader benoemde werkzaamheden, bijvoorbeeld het kappen van bomen en het dempen van watergangen.

 

De voorbereidingsbescherming geldt voor de gronden plaatselijk bekend Veenweg 36 te Nootdorp, kadastraal bekend gemeente Nootdorp sectie A nrs. 3952 en 6353 als aangegeven op de bij dit besluit behorende verbeelding.

 

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op dinsdag 5 november 2019 en geldt voor de duur van een jaar. Het besluit ligt vanaf die datum ter inzage en kan worden geraadpleegd op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1926.vb000180122-4001).

 

Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

 

Naar boven