Omgevingsvergunning Overburen 21 Peperga

Logo Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van een woning op het adres Overburen 21 in Peperga. Een voorwaarde voor deze vergunning is dat de aangemerkte voormalige bedrijfsbebouwing nog wordt gesloopt. Na sloop ontstaat een woonperceel op de plaats van het voormalige boerenerf.

Procedure

Voor de omgevingsvergunning is de uitgebreide procedure gevolgd. Van toepassing is artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3º Wabo. Bij de vergunning is een ruimtelijke onderbouwing aanwezig. De gemeenteraad heeft een definitieve verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt tot en met dinsdag 10 december 2019 ter inzage op het gemeentehuis, Griffioenpark 1, 8471 KR Wolvega. U kunt ook kijken op www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan tot en met 27 februari 2019 beroep worden ingesteld bij Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen of via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Om te kunnen inloggen hebt u een elektronische handtekening nodig (DigiD). Het indienen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

 

Naar boven