Ontwerpwijzigingsplan Bleijdenhoeksestraat 2

Logo Roosendaal

NL.IMRO.1674.1120BLEIJDEN2-0301

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 4 november 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan Bleijdenhoeksestraat 2.

Inhoud

Ten behoeve van de Bleijdenhoeksestraat 2 te Wouwse Plantage bestaat het voornemen om de bestaande bedrijfswoning om te zetten in een reguliere burgerwoning. Een groot deel van de bestaande bedrijfsgebouwen worden, op één schuur na, gesloopt.

Inzage

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ligt ter inzage bij de balie publiekszaken in het Stadskantoor, Stadserf 1 in Roosendaal. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, kunnen contact opnemen met K. Et-talai (telefonisch: 14 0165 of per e-mail: k.ettalai@roosendaal.nl.)

Meer informatie

Voor nadere informatie: Team Ruimte Wonen Grond, mevrouw K. Et-talai, (telefonisch: 14 0165 of per e-mail: k.ettalai@roosendaal.nl).

Roosendaal, 1 november 2019

Burgemeester en wethouders van Roosendaal.

Mr. H. van Midden, burgemeester.

E. Franken, secretaris.

Naar boven