Ontwerp wijzigingsplan Andreasstrjitte – S. van der Ploegstrjitte

Logo Harlingen

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat met ingang van 4 november 2019 gedurende zes weken het ontwerp wijzigingsplan Andreastrjitte – S. van der Ploegstrjitte voor iedereen kosteloos ter inzage ligt bij het Klantencontactcentrum in het gebouw “De Groenlandsvaarder” aan de Voorstraat 35 te Harlingen. Het plan kan verder bekeken worden op de website ruimtelijkeplannen.nl.

Dit plan voorziet in een nieuw juridisch-planologisch kader voor het realiseren van nieuwe woningen in de Andreasstrjitte en de S. van der Ploegstrjitte te Wijnaldum. Het plan voorziet in nieuwbouw van maximaal 12 grondgebonden woningen.

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn (dus t/m 15 december 2019 ) over het ontwerp wijzigingsplan mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Harlingen, Postbus 10.000, 8860 HA Harlingen. Indien voor het mondeling inbrengen hiervan wordt gekozen, kan men bellen naar de medewerkers ruimtelijke ordening van het team Ontwikkeling van onze gemeente via telefoonnummer 14 0517.

Harlingen 30-10-2019

Naar boven