Gecoördineerde tervisielegging ontwerpbestemmingsplan Berkum, Campherbeeklaan 53-55 en ontwerp omgevingsvergunning voor het realiseren van een appartementengebouw met 27 appartementen op de percelen van de Campherbeeklaan 53-55 te Zwolle (kadastraal bekend gemeente Zwolle ZLK00, sectie F, perceelnummer 3740, perceelnummer 3741 en perceelnummer 2248).

Logo Zwolle

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 en 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend met ingang van vrijdag 1 november 2019 gedurende zes weken tot en met donderdag 12 december 2019 in het Stadskantoor (Lübeckplein 2) voor een ieder ter inzage ligt:

 

  • 1.

    het ontwerp bestemmingsplan Berkum, Campherbeeklaan 53-55;

  • 2.

    de ontwerp omgevingsvergunning voor het realiseren van een appartementengebouw met 27 appartementen op de percelen van de Campherbeeklaan 53-55 te Zwolle (kadastraal bekend gemeente Zwolle ZLK00, sectie F, perceelnummer 3740, perceelnummer 3741 en perceelnummer 2248).

 

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op de website:

 

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0193.BP16015-0004

 

De bronbestanden zijn beschikbaar via

 

http://ro.zwolle.nl/plans/NL.IMRO.0193.BP16015-/NL.IMRO.0193.BP16015-0004/

 

Een ieder kan op een computer in het Stadskantoor het digitale plan raadplegen. Het Stadskantoor is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 19.00 uur.

 

Plangebied en doelstelling van het ontwerpbestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunning

Het plangebied van het ontwerp bestemmingsplan is gelegen in Berkum op de hoek van de Campherbeeklaan, grenzend ten westen van het plangebied, en de Acacialaan, grenzend ten noorden van het plangebied. Ten oosten en ten zuiden liggen woningen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning voorzien in de bouw van een appartementengebouw met 27 appartementen.

 

Coördinatieregeling

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. Dat wil zeggen dat de voorbereiding en de bekendmaking van verschillende besluiten tegelijk worden behandeld. Op 19 december 2016 heeft de gemeenteraad besloten het bestemmingsplan Berkum, Campherbeeklaan 53-55 en het verzoek om verlenen van een omgevingsvergunning voor een appartementengebouw gecoördineerd te behandelen.

    

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht op de volgende wijze:

  • 1.

    een ieder kan schriftelijk zijn zienswijze naar voren brengen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad;

  • 2.

    een ieder kan tegen de ontwerp omgevingsvergunning zijn zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders;

 

Vermeldt u uitdrukkelijk over welk ontwerpbesluit u een zienswijze naar voren brengt. Het is mogelijk om voor ieder afzonderlijk ontwerpbesluit een schriftelijke zienswijze naar voren te brengen.

 

Het adres voor het indienen van de zienswijzen is in alle gevallen: Afdeling Ruimtelijke Planvorming, t.a.v. N. Hesselink, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle. 

 

Ook bestaat de mogelijkheid voor diegene die een schriftelijke zienswijze in mogen dienen om gedurende genoemde termijn zijn zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u voor 10 december 2019 een afspraak te maken met afspraak te maken met N. Hesselink (tel. (038) 498 2498 email. n.hesselink@zwolle.nl)

 

Na de genoemde termijn van terinzagelegging kunnen de stukken ten behoeve van de omgevingsvergunning, zonder het recht om zienswijzen in te dienen, worden ingezien bij de eenheid Publiekszaken, afdeling Vergunningen, Lübeckplein 2, te Zwolle en wel na telefonische afspraak op telefoonnummer 14038.

 

Voor zover de zienswijze zich richt op het ontwerpbestemmingsplan, zal deze ter behandeling worden voorgelegd aan de gemeenteraad bij het voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan. Het besluit op de omgevingsvergunning zal genomen worden door het college van burgemeester en wethouders.

 

Beroepsmogelijkheden

Wij maken u attent op het volgende. Omdat de coördinatieregeling van toepassing is, geldt voor alle hierboven genoemde besluiten dat slechts beroep openstaat bij de Raad van State voor diegene die tijdig een zienswijze heeft ingebracht tegen (de) ontwerpbesluit(en) en die bovendien belanghebbende is.

Naar boven