Ontwerpverklaring van geen bedenkingen en ontwerpomgevingsvergunning Ringdijk 38 - 42

Logo Ridderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ridderkerk maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad op 19 september 2019 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven.

Deze ontwerpverklaring heeft betrekking op de ruimtelijke onderbouwing die hoort bij de ontwerpomgevingsvergunning (R180308145) voor de bouw van zes woningen aan de Ringdijk 38 - 42.

 

Wilt u de ontwerpverklaring en de ontwerpomgevingsvergunning bekijken?

Het plan is vanaf 1 november tot en met 12 december 2019 te raadplegen via:

www.ridderkerk.nl/ter-inzage

www.ruimtelijkeplannen.nl (imro code: NL.IMRO.0597.CENT2019ringdi3842-OW01)

Als u de stukken op papier wilt raadplegen kunt u een afspraak maken met het Servicecentrum via de website van de gemeente.

 

Wilt u reageren op de stukken?

U heeft hiervoor zes weken de tijd. U kunt uw reactie in een brief schrijven aan het college van burgemeester en wethouders. Deze brief heet een zienswijze. Stuur uw zienswijze voor 13 december 2019 op naar Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met de heer Verhoeven van de afdeling Advies Ruimte. U kunt hiervoor maandag tot en met donderdag bellen op telefoonnummer 14 0180. Een brief heeft onze voorkeur.

 

Wat is de volgende stap in de procedure?

De binnengekomen zienswijzen voorzien wij van een reactie. Voor zover de zienswijzen hier aanleiding toe geven kan het plan worden bijgesteld. Na het afgeven van een definitieve verklaring van geen bedenkingen en een omgevingsvergunning wordt hierover bericht in de Staatscourant, de Blauwkai en op de website.

 

Ridderkerk, 31 oktober 2019

Naar boven