Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor, herziening Hengevelderstraat 29-37".

Logo Hof van Twente

Op 15 oktober 2019 heeft de raad van de gemeente Hof van Twente het bestemmingsplan "Goor, herziening Hengevelderstraat 29-37" gewijzigd vastgesteld.

 

De initiatiefnemer is voornemens om op het braakliggende perceel aan de Hengevelderstraat 29-37 te Goor een appartementencomplex met 12 appartementen te realiseren. Het plan past niet binnen de regels van het geldende bestemmingsplan “Goor”. Om deze ontwikkeling planologisch mogelijk te maken is deze herziening van het bestemmingsplan opgesteld.

 

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn drie zienswijzen ingediend die er toe hebben geleid dat het plan op twee onderdelen wordt aangepast. Deze aanpassingen staan omschreven in de “Zienswijzennotitie ontwerpbestemmingsplan ‘Goor, herziening Hengevelderstraat 29-37’”.

 

Het vastgestelde plan ligt van 31 oktober 2019 tot en met 11 december 2019 voor een ieder ter inzage en is in te zien:

De bestanden van het digitale bestemmingsplan zijn te downloaden van: http://ftp.hofvantwente.nl/Reo/plannen/NL.IMRO.1735.GOxHengevelder29-/NL.IMRO.1735.GOxHengevelder29-VS10.

 

Tijdens de inzagetermijn kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag beroep worden ingesteld door belanghebbenden:

  • 1.

    die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp hebben ingediend;

  • 2.

    die kunnen aantonen daar redelijkerwijs niet toe in staat te zijn geweest;

  • 3.

    die het niet eens zijn met de wijzigingen die bij de vaststelling van het plan zijn aangebracht.

Degene die beroep heeft ingesteld kan ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. Hiermee wordt het bestemmingsplan geschorst.

     

Het besluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit pas in werking als op dat verzoek is beslist.

 

30 oktober 2019.

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

drs. H.A.M. Nauta-van Moorsel MPM, burgemeester,

drs. D. Lacroix, secretaris.

Naar boven