Ontwerp Wijzigingsplan Meije 211, Zegveld

Logo Woerden

 

Burgemeester en wethouders van Woerden maken conform het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 31 oktober 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt

 

Het ontwerp ‘Wijzigingsplan Meije 211, Zegveld” met het planidentificatienummer NL.IMRO.0632.WPMeije211-bOW1

 

Plangebied en doel

Het plangebied is gelegen ter plaatse van het perceel Meije 211 in Zegveld. Doel van het plan is om de bestemming ‘Horeca’ te wijzigen in ‘Wonen’.

 

Inzien

Het plan ligt ter inzage van 31 oktober t/m 11 december 2019. Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u vinden op www.woerden.nl > inwoners > bouwen, verbouwen en slopen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding. De stukken zijn ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en hebben het planidentificatienummer NL.IMRO.0632.WPMeije211-bOW1 Ook kunt u de stukken inzien in de hal van het stadhuis (De Bleek 10)

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woerden, p.a. team ruimtelijke plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail. Wel kunt u digitaal een zienswijze indienen via onze website (met DigiD).

 

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lacroix via telefoonnummer 14 0348. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hem terecht.

 

30 oktober 2019

 

  •  

Naar boven