Vastgesteld wijzigingsplan Buitengebied Bussereind 4

Logo Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan Buitengebied Bussereind 4 1 oktober 2019 is vastgesteld. Het plan ligt met ingang van 31 oktober 2019 tot 12 december 2019 ter inzage in het gemeentehuis. Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.WPBbussereind40068-VAST.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het plan betreft de toepassing van een wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan Buitengebied 2017 in combinatie met het bestemmingsplan Buitengebied 2017, eerste herziening. Het vastgestelde plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de splitsing van een woonboerderij.

Bent u het met dit plan niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het wijzigingsplan. Vergeet niet uw beroepschrift te ondertekenen. Burgers hebben de mogelijkheid om dit alles ook digitaal via https://digitaalloket.raadvanstate.nl te doen. U moet dan wel over DigiD beschikken.

Naar boven