Kennisgeving Wet beheer rijkswaterstaatswerken Veghel Win(d)t B.V., Rotterdam, Rijkswaterstaat

Besluit

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt bekend op 24 oktober 2019 een vergunning op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken verleend te hebben aan Veghel Win(d)t B.V. te Rotterdam. De vergunning betreft het plaatsen van drie windturbines, langs rijksweg 50, tussen km 112 (Re) en km 114 (Re), in de gemeente Meijerijstad.

Ter visielegging

De vergunningen op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken met bijbehorende stukken liggen vanaf 1 november 2019 tot en met 12 december 2019 ter inzage bij:

  • Rijkswaterstaat Zuid Nederland, Zuidwal 58 te Den Bosch, geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur;

  • Gemeente Meijerijstad, Stadhuisplein 1 te Veghel, geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Bezwaar

Om bezwaar te maken dient u, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, de op schrift gestelde bezwaargronden te sturen naar de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2019-00005830.

In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende worden vermeld:

  • uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

  • de reden of redenen waarom u bezwaar maakt;

  • de datum en uw handtekening.

Inwerkingtreding

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, bijvoorbeeld omdat uitvoering van het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor uw belangen, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Dit doet u door de Voorzieningenrechter van de rechtbank in het gebied waar u woont te vragen het besluit te schorsen. De rechtbank zal u daarvoor wel griffierecht in rekening brengen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie, of voor het maken van een afspraak, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer R. Sassen (06 – 20 88 78 56) van de afdeling Vergunningverlening.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, P.A.M. Smeets

Naar boven