Tervisielegging verleende omgevingsvergunning / projectafwijkingsbesluit ‘Grand Hotel Boschstraat 76 / Batterijstraat 13-15-17’

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat de op 31 oktober 2019 verleende omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit (PAB) betreffende Grand Hotel Boschstraat 76 / Batterijstraat 13-15-17 gedurende een termijn van zes weken ter inzage wordt gelegd. De omgevingsvergunning is bekend onder zaaknummer 18-1639wb. De omgevingsvergunning is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd verleend. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

Essentie van de wijzigingen:

- aanpassing ruimtelijke onderbouwing: paragraaf 2.1.2, paragraaf 4.4 en toevoegen bijlage 10 rapport Stikstofdepositie;

- aanvulling als bijlage Ontwerpplan met bezonningsstudie;

- aanpassing van alle bouwkundige tekeningen met betrekking tot het vervallen van het buitenterras;

 

Inzien

Van 1 november 2019 tot en met 12 december 2019 kunt u de omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit met de bijbehorende stukken inzien aan het GemeenteLoket, Mosae Forum 10, Maastricht. Het GemeenteLoket werkt op afspraak. Maak digitaal een afspraak via www.gemeentemaastricht.nl/bouwen-en-verbouwen of telefonisch via 14043.

De verleende omgevingsvergunning is uitsluitend digitaal opvraagbaar en is samen met het projectafwijkingsbesluit digitaal beschikbaar gesteld op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.ovGrandhotel-vg01.

 

Beroep

Binnen de periode van ter inzagelegging is beroep mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerp-omgevingsvergunning/projectafwijkingsbesluit, voor degene aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan en voor een ieder voor zover het beroep betrekking heeft op wijzigingen die ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het indienen van een beroepschrift tegen een verleende vergunning heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat gedurende de behandeling van uw beroepschrift uitvoering wordt gegeven aan de activiteit(en), dient u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950,6040 AZ Roermond.

 

Indienen

Beroep kan worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht onder vermelding van uw naam, adres, dagtekening en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. U kunt het beroep indienen op de volgende manier:

  • 1.

    via de post: Postbus 950,6040 AZ Roermond.

  • 2.

    via het digitaal loket Rechtspraak: https://loket.rechtspraak.nl/Burgers/Digitaal%20procederen Om uw beroepschrift digitaal te kunnen verzenden dient u te beschikken over een elektronische handtekening (Digid).Voor een dergelijk beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

     

     

Maastricht, 31 oktober 2019

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

De secretaris, R.E.C. Kleijnen

De burgemeester, J.M. Penn-te Strake

Naar boven