Melding voorgenomen concentratie Amega Groep B.V. en Beheer Autobedrijven Mulder B.V., Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/19/036641

Op 16 oktober 2019 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat:

Amega Groep B.V. met De Molen Nieuw-Lekkerland Beheer B.V. zeggenschap wil verkrijgen over Beheer Autobedrijven Mulder B.V. Thans heeft De Molen Nieuw-Lekkerland Beheer B.V. uitsluitende zeggenschap over Beheer Autobedrijven Mulder B.V.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Amega Groep B.V.: verkoop, onderhoud en schadeherstel van personenauto’s en lichte bestelwagens in Dordrecht en omgeving, voor de merken Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Volkswagen Bedrijfswagens, Opel, Volvo en Hyundai;

  • De Molen Nieuw-Lekkerland Beheer B.V.: beheer van met name vastgoed;

  • Beheer Autobedrijven Mulder B.V.: verkoop, onderhoud en schadeherstel van personenauto’s en lichte bestelwagens in Dordrecht en omgeving, voor de merken Peugeot en Citroen.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagenna de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/19/036641 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Autoriteit Consument en Markt B.L.K. Vroomen Teammanager Directie Mededinging

Naar boven