Ontwerp omgevingsvergunning Liefhovendijk 4 te Linschoten ter inzage

Logo Montfoort

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 30 oktober 2019 gedurende 6 weken het volgende ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ter inzage ligt:

 

Liefhovendijk 4, Linschoten (Z-2017-46629), het slopen van de bestaande droogloods en koeienstal en het oprichten van een vrijstaande woning

 

Inzage

Het ontwerpbesluit ligt met de bijbehorende stukken ter inzage in het gemeentehuis te Montfoort. U kunt een afspraak maken met de bouwbalie via www.montfoort.nl, bezoekadres Kasteelplein 5, 3417 JG te Montfoort, om de stukken in te zien. Tevens is het ruimtelijk plan (NL.IMRO.0335.OVLiefhd4-ON01) digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van zes weken kan iedereen zowel een schriftelijke als mondelinge zienswijze indienen op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Montfoort, p/a Omgevingsdienst Regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, reden van de zienswijze en op welk ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het doorgeven van een mondelinge zienswijze wordt u verzocht een afspraak te maken met dhr. C. van den Berg via tel. 088-0225000.

 

Montfoort 29 oktober 2019

Burgemeester en wethouders gemeente Montfoort

Naar boven