Besluit omgevingsvergunning Zandvoortweg 144, realiseren van een 2 onder 1 kap woning

Logo Baarn

Zandvoortweg 144

Burgemeester en wethouders van Baarn maken bekend dat omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan “Baarn Noord” voor het realiseren van een 2 onder 1 kap woning aan de Zandvoortweg 144 is verleend. Voor de omgevingsvergunning zijn de activiteiten “handelen in strijd met regels RO”, “kap”, “bouw” en “inrit/uitweg” van toepassing. De omgevingsvergunning voor deze activiteiten is met toepassingvan artikel 2.12, lid 1, sub a, onder3 van de Wabo verleend.

 

Het bouwplan en kap

Het bouwplan betreft de bouw van een 2 onder 1 kap woning. Er worden 4 berken en 2 taxussen gekapt, met een herplantplicht voor 3 bomen.

 

Ter inzage

Het besluit en de omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken ligt ter inzage van vrijdag 25 oktober 2019 tot en met donderdag 6 december 2019 in de centrale hal van het gemeentehuis, Stationsweg 18 te Baarn, van 8.00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 16.00 uur (op vrijdagen alleen 's ochtends). De omgevingsvergunning is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.0308.OV0086-VA01.

 

Beroep

Tegen het besluit om de omgevingsvergunning te verlenen kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd door belanghebbenden beroep worden aangetekend. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA UTRECHT. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht (6:13 Awb).

In spoedeisende zaken kunnen belanghebbenden, zodra het beroep is ingediend, de Voorzieningenrechter vragen om een voorlopige voorziening te treffen. U kunt uw verzoekschrift indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht onder vermelding van voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT. Houdt u er rekening mee dat hieraan kosten verbonden zijn (informatie bij de griffier van de Rechtbank op nummer 030-2233000).

U kunt uw verzoekschrift ook digitaal bij genoemde rechtbank indienen via http://rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de exacte voorwaarden.

 

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met de heer T. Boersma via telefoonnummer 035-5481795 of per mail t.boersma@baarn.nl.

Naar boven