Kennisgeving omgevingsvergunning Schipholstraat 76-80

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor de bouw van 28 eengezinswoningen aan de Schipholstraat 76-80, 3045XD (OMV.19.05.00271). Het gaat daarbij om drie bouwblokken op de hoek van de Van der Duijn van Maasdamweg en de Schipholstraat.

Inzage

De definitieve omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken, alsmede het definitieve besluit hogere waarden Wet geluidhinder, liggen met ingang van vrijdag 25 oktober 2019 tot en met vrijdag 6 december 2019 ter inzage bij:

- Stadsontwikkeling te Rotterdam (na telefonische afspraak 010 – 489 5241 of 06 103 53 905).

De definitieve omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken, alsmede het definitieve besluit hogere waarden Wet geluidhinder, zijn tevens beschikbaar via de website www.overheid.nl. De stukken kunnen geraadpleegd worden door te zoeken op bovenstaand adres en postcode bij ‘Berichten uit uw buurt’.

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan van 26 oktober 2019 tot en met 6 december 2019 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

- tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht; of

- aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

NB: Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep hebt ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 23 oktober 2019

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven