Bestemmingsplan “Eemnesserweg 55 (Prins Makelaars)” vastgesteld

Logo Baarn

Het college van burgemeester en wethouders van Baarn maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Baarn in de openbare vergadering van 25 september 2019 het bestemmingsplan “Eemnesserweg 55” gewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan “Eemnesserweg 55” ligt van vrijdag 25 oktober 2019 tot en met donderdag 5 december 2019 voor iedereen ter inzage.

Inhoud van het bestemmingsplan

Op de locatie, op de hoek van de Eemnesserweg en de entree naar het parkeerterrein Laanstraat P2, wordt de nieuwbouw gerealiseerd van een ruimte voor dienstverlening en parkeren op de begane grond en zes appartementen op de verdiepingen. De bij deze nieuwbouw behorende parkeerplaatsen zijn op eigen terrein.

Wilt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan “Eemnesserweg 55” is samen met de bij behorende stukken in te zien in de centrale hal van het gemeentehuis van 08.00 uur tot 17.00 uur (op vrijdagen tot 16.00 uur). Hebt u vragen? Dan kunt u dan een afspraak maken bij de balie Frontoffice. Dit kan via het telefoonnummer 035 – 548 16 11.

Het bestemmingsplan “Eemnesserweg 55” is daarnaast digitaal in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (idn) is NL.IMRO.0308.BP0080-VG01

Door het pad http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0308.BP0080-VG01 in te typen komt u direct bij het bestemmingsplan “Eemnesserweg 55”.

Beroep instellen

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging van vrijdag 25 oktober 2019 tot en met donderdag 5 december 2019 beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Belanghebbenden kunnen van deze mogelijkheid gebruik maken. Beroep kunt u schriftelijk instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ga voor meer informatie over het instellen van beroep en het griffierecht naar www.raadvanstate.nl.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven