Inspraak voorontwerpbestemmingsplan 6e herziening Landelijk Noord, gemeente Amsterdam

Logo Amsterdam

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord van Amsterdam maakt, overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, het volgende bekend:

Het dagelijks bestuur heeft bij besluit van 8 oktober 2019 het voorontwerpbestemmingsplan 6e herziening Landelijk Noord vrijgegeven voor inspraak en overleg.

Bestemmingsplan

Het voorontwerpbestemmingsplan voorziet in het saneren van de agrarische bedrijfslocatie en het realiseren van vijf nieuwe woningen aan de Durgerdammerdijk 138. Tevens krijgt de aanwezige bedrijfswoning een woonbestemming. Het plangebied wordt gevormd door de percelen Durgerdammerdijk 138 en 138A.

Terinzagelegging

Het voorontwerpbestemmingsplan 6e herziening Landelijk Noord met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 24 oktober 2019 gedurende een termijn van vier weken ter inzage op het volgende adres:

  • Stadsloket Noord, Buikslotermeerplein 2000, Amsterdam. Bel voor openingstijden, 14 020 of kijk op www.amsterdam.nl/adressengids/stadsloketten/stadsloket-noord.

Het voorontwerpbestemmingsplan 6e herziening Landelijk Noord met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.N1808BPSTD-VO01.

Inspraak

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder een inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord.

Schriftelijke inspraakreacties kunnen naar voren worden gebracht bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, onder vermelding van ‘inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan 6e herziening Landelijk Noord’ en ter attentie van T. van Essen, postbus 37608, 1030 BB Amsterdam.

Voor het indienen van mondelinge inspraakreacties kan contact worden opgenomen met T. van Essen, Ruimte en Duurzaamheid, team Noord, telefoonnummer 14 020.

Uw gegevens worden in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwerkt. Op deze verwerking van persoonsgegevens is een privacyreglement van toepassing. Dit reglement kunt u raadplegen op de website van de gemeente Amsterdam.

Amsterdam, 23 oktober 2019

Dagelijks bestuur van stadsdeel Noord van Amsterdam

R. van der Velden,

secretaris

E. Berends,

voorzitter

Naar boven