Ontwerpwijzigingsplan ‘Bedrijventerrein Weg en Land, Leeuwenhoekweg 8’, Bergschenhoek, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat met ingang van 24 oktober 2019 tot en met 4 december 2019 het ontwerpwijzigingsplan ‘Bedrijventerrein Weg en Land, Leeuwenhoekweg 8’ met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0078W01-ONTW voor iedereen ter inzage ligt. 

Beschrijving wijzigingsplan 

Het plangebied ligt ten zuiden van de kern Bergschenhoek, op het bedrijventerrein Weg en Land. Het perceel wordt aan de noordwestzijde ontsloten door de Leeuwenhoekweg. Aan de oost-, zuid-, en noordzijde grenst het perceel aan diverse bedrijfspercelen van het bedrijventerrein Weg en Land.

Op het perceel was een manege gevestigd, maar wordt momenteel ingericht als parkeerplaats voor het naastgelegen autobedrijf. Met het wijzigingsplan wordt de huidige bestemming ‘Recreatie – Manege’ gewijzigd naar de bestemming ‘Bedrijventerrein’.

Zienswijzen

U kunt het plan inzien van donderdag 24 oktober 2019 tot en met 4 december 2019:

 

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van het college van burgemeester en wethouders, Team Ruimtelijk & Economisch beleid, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0078W01/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

  

Naar boven