Gemeente Rhenen - ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Thijmse Berg

Logo Rhenen

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Thijmse Berg in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ter inzage wordt gelegd.

 

Inhoud

Het plan houdt in de realisering van maximaal 31 recreatiewoningen met bijbehoren en voorzieningen van openbaar nut, verspreid over circa 6 ha, verplaatsing van de bestaande woning Nieuwe Veenendaalseweg 233 in Rhenen naar een perceel ten oosten van Oude Veensegrindweg 15 in Rhenen (Landgoed Remmerstein) en compensatie van het verlies aan bos en natuur op een oppervlakte van circa 3,5 ha langs de Oude Veensegrindweg, de Geertesteeg en de Cuneraweg.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief onderliggende stukken, ligt vanaf donderdag 24 oktober 2019 tot en met woensdag 4 december 2019 voor een ieder ter inzage.

  • Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.BPUitbThijmseBerg-ON01;

  • de link naar het ontwerpbestemmingsplan is ook te vinden op onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

  • een analoog (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is in te zien in het Huis van de gemeente, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

 

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

 

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Jan van Maanen, telefoonnummer 0317 681 642 of e-mail jan.van.maanen@rhenen.nl

 

Iedereen kan gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Huis van de gemeente, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Jan van Maanen, telefoonnummer 0317 681 642.

Naar boven