Ontwerp omgevingsvergunning en ontwerpbeschikking hogere grenswaarden voor Dedemsweg 18/20 in Dalfsen

Logo Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat zij van plan zijn om in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het toekennen van een woonbestemming aan het perceel Dedemsweg 18/20 in Dalfsen, het splitsen van de woning in twee zelfstandige woningen en het toestaan van caravanstalling in een vrijkomende agrarische schuur.

U kunt de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning met bijbehorende stukken van 23 oktober 2019 tot en met 3 december 2019 inzien bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis van Dalfsen

Ontwerp-beschikking hogere grenswaarde voor Dedemsweg 18/20 in Dalfsen

Tegelijk ligt tevens bij het loket van de eenheid Publieksdienstverlening in het gemeentehuis in Dalfsen ter inzage de ontwerp-beschikking voor het vaststellen van hogere grenswaarde als bedoeld in de Wet geluidhinder voor de woningen aan de Dedemsweg 18/20 in Dalfsen.

Omdat de geluidsbelasting van deze woningen boven de voorkeursgrenswaarde van het wegverkeersgeluid ligt, is er hogere grenswaarde nodig als bedoeld in de Wet geluidhinder.

Indienen zienswijze

Iedereen kan van 23 oktober 2019 tot en met 3 december 2019 via een brief of mondeling een zienswijze geven over de ontwerpbeschikking hogere grenswaarden en ontwerp omgevingsvergunning. Een brief kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7722 AA Dalfsen. Voor het inbrengen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Gorter van de eenheid Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoon (0529) 488 388.

Dalfsen, 22 oktober 2019

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

Naar boven