Omgevingsvergunning Oude Weisestraat 2-1 Afferden, gemeente Druten

Logo Druten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken bekend, dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo voor het realiseren van één nieuwe woning op het perceel Oude Weisestraat 2-1 in Afferden. De afwijking betreft het toevoegen van één extra woning bij de reeds bestaande woning op het perceel.

De omgevingsvergunning ligt, met het bijbehorende stukken, vanaf 24 oktober 2019 gedu¬rende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Heuvel 1 in Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur; op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur. De omgevingsvergunning met het bijbehorende stukken, wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0225.OVAFFoudeweisest-1903. De bronbestanden zijn beschikbaar op www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/NL.IMRO.0225.OVAFFoudeweisest-1903. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0225.OVAFFoudeweisest-1903.

Tegen de verleende omgevingsvergunning kan tijdens bovengenoemde termijn van zes weken beroep worden ingesteld door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kunnen worden geen zienswijze te hebben ingediend.

Het besluit treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van genoemde rechtbank.

De mogelijkheid bestaat om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen via het digitale loket op www.loket.rechtspraak.nl. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

 

Druten, 23 oktober 2019

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de gemeentesecretaris (a.i.),

A.P.J.M. Litjens

de burgemeester,

mevrouw C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld

Naar boven