Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) ten behoeve van het oprichten van een opslagloods aan op perceel Den Ilp 202 in den Ilp

Logo Landsmeer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat bij besluit van 5 februari 2019 omgevingsvergunning is verleend ten behoeve van het realiseren van een nieuwe opslagloods op perceel Den Ilp 202 in Den Ilp. De verleende omgevingsvergunning is ongewijzigd ten opzichte van de ontwerp omgevingsvergunning zoals die ter inzage heeft gelegen.

 

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

 

De omgevingsvergunning en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 6 februari 2019 totdat onderstaande beroepstermijn is verstreken ter inzage in het gemeentehuis van Landsmeer, Raadhuisstraat 1, 1121 XC, Landsmeer en op de gemeentelijke website.

 

Hoe kunt u reageren?

 

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, kan met ingang van 6 februari 2019 gedurende zes weken beroep instellen tegen de verlening van de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Noord-Holland. Gelijke bevoegdheid komt toe aan een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.

 

Het beroep dient te worden gericht aan de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR in Haarlem). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

 

Het instellen van beroep schorst de werking van de omgevingsvergunning niet.

 

Voorlopige voorziening

 

Degene die beroep heeft ingesteld kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland verzoeken met het oog op onverwijlde spoed een voorlopige voorziening te treffen. Het verzoek dient geadresseerd te worden aan Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 1621, 2003 BR in Haarlem) ter attentie van de voorzieningenrechter. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Visser van de gemeente Landsmeer, telefoonnummer: 06-11315147

 

Landsmeer, 5 februari 2019.

 

Naar boven