Vastgestelde wijzigingsplan Dronten-Hanzekwartier-De Noord 34 (20401). Besluit (gedeeltelijke intrekking) omgevingsvergunning Milieu De Noord 34 Dronten

Logo Dronten

 

artikel 3.6 lid 1 sub a Wro

artikel 2.1 lid 1 onderdeel e onder 2e, artikel 2.33 tweede lid onder b en artikel 2.31 2e lid onder b van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

 

Het college van Dronten maakt bekend dat zij op 15 oktober 2018 het wijzigingsplan "Dronten – Hanzekwartier – De Noord 34 (20401)"hebben vastgesteld en hebben besloten om de omgevingsvergunning milieu die ter plaatse geldt voor de activiteiten opslag en verkoop van LPG in te trekken. Het wijzigingsplan regelt dat de opslag en verkoop van LPG planologisch niet meer mogelijk is.

 

U kunt de betreffende stukken van donderdag 24 oktober tot en met woensdag 4 december 2019 op afspraak inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het vastgestelde wijzigingsplan is ook beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl (planID: NL.IMRO.0303.20401-VA01) en beide stukken op www.dronten.nl .

 

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij;

  • 1.

    de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag) voor wat betreft het vastgestelde wijzigingsplan;

  • 2.

    de Afdeling bestuursrecht Rechtbank Midden-Nederland (Postbus 16005, 3500 DA Utrecht) voor wat betreft de gedeeltelijke intrekking van de omgevingsvergunning.

 

Dit kan alleen wanneer u belanghebbende bent, een zienswijze heeft ingediend of aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij het college in te dienen.

 

De besluiten van het college van Dronten treden in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan respectievelijk de Voorzitter en de Voorzieningenrechter van de onder 1 en 2 genoemde afdelingen. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Dronten, 23 oktober 2019.

 

Het college van Dronten,

secretaris, drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven