Ontwerp omgevingsvergunning Rijksweg 178a en 178b Plasmolen

Logo Mook en Middelaar

 

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid sub a categorie 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de ontwerp omgevingsvergunning Rijksweg 178a en 178b te Plasmolen en de hierbij behorende stukken per 22 oktober 2019 voor eenieder gedurende zes weken op het gemeentehuis ter inzage liggen. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.Rijksweg178ab-ON01.

 

Het plangebied betreft het perceel, kadastraal bekend als gemeente Mook en Middelaar, sectie C, nummers 2310 en 2311, plaatselijk gelegen ten oosten van de woning geadresseerd aan Rijksweg 176 te Plasmolen. De omgevingsvergunning maakt de bouw van één extra woning mogelijk.

 

Zienswijze

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld op het ontwerpwijzigingsplan zijn of haar zienswijze kenbaar te maken. Een zienswijze dient u binnen zes weken na datum terinzagelegging in te dienen. Het kenbaar maken van een zienswijze kan schriftelijk of mondeling op afspraak. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van B&W van de gemeente Mook en Middelaar, Postbus 200, 6585 ZK Mook. Voor meer informatie of een afspraak voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer (024) 696 9111 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl.

 

 

Naar boven