Omgevingsvergunning bouwplan naast Achterdijk 34 (Achterdijk 32b) Rhoon en besluit ontheffing hogere waarde geluidhinder

Logo Albrandswaard

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken gelet op de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt de verleende uitgebreide omgevingsvergunning “Achterdijk 32b” te Rhoon, bestaande uit bouwplan, ruimtelijke onderbouwing en verklaring van geen bedenking. Ook ligt het besluit ontheffing hogere waarde geluidhinder ter inzage. Het gaat om het bouwen van één nieuwe woning.

 

Plan

Bouw van de woning Achterdijk 32b Rhoon.

 

Kosten verzekerd

Er is een overeenkomst gesloten waarmee de economische uitvoerbaarheid voldoende is verzekerd.

 

Inzage

van vrijdag 18 oktober 2019 tot en met donderdag 28 november 2019.

www.albrandswaard.nl/ter-inzage 

www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatie nummer:  NL.IMRO.0613.Achterdijk32b-VST1

 

Beroep

Tegen de beschikking kunt u gedurende de zes weken termijn van terinzagelegging een schriftelijk, gemotiveerd, beroepschrift indienen. De beschikking gaat na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank in Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Rotterdam, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam.

 

Poortugaal, 17 oktober 2019

Naar boven