Zaaknummer V19/35980, Ploegstraat 3

Logo Eindhoven

RECTIFICATIE KENNISGEVING

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Ploegstraat 3 .

Bekendmaking

Omdat er onduidelijkheid is ontstaan over de terinzagelegging van de stukken hebben burgemeester en wethouders besloten om de terinzagelegging voor het ontwerpbesluit omgevingsvergunning Ploegstraat 3 opnieuw te publiceren en ter inzage te leggen.

Burgemeester en wethouders zijn van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Het verbouwen van het pand , plaatsen van speeltoestellen, en het plaatsen van een logo t.b.v. sport en recreatie centrum met ondersteunende horeca in de Heilige Hart van Jezus kerk, Ploegstraat 3 te Eindhoven.

Zaaknummer.V19/35980

Omdat het pand een rijksmonument is en de rijksadviseur om advies is gevraagd, dient op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de uitgebreide voorbereidingsprocedure te worden doorlopen. Dit maken wij bekend volgens artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Inzage

Van 17 oktober 2019 tot en met 27 november 2019 kan iedereen de aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken inkijken. De stukken liggen (digitaal) klaar op het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10 in Eindhoven. De balie is open van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.  

De naam is: Verbouwen van het pand , plaatsen van speeltoestellen, en het plaatsen van een logo t.b.v. sport en recreatie centrum met ondersteunende horeca in de Heilige Hart van Jezus kerk (Zaaknummer.V19/35980).

Iedereen kan binnen de termijn van 17 oktober 2019 tot en met 27 november 2019 schriftelijk of mondeling zijn zienswijze geven over de ontwerp-omgevingsvergunning. U stuurt uw schriftelijke zienswijze voorzien van een datum, naam, adres en handtekening naar:

Het college van burgemeester en wethouders

t.a.v. het hoofd van de afdeling Vergunningen

Postbus 90150

5600 RB Eindhoven

Wilt u liever mondeling uw zienswijze indienen dan dient u voor 20 november 2019 een afspraak te maken met mevrouw R. van Lieshout, telefoonnummer 040-2386281 of per e-mail rianne.van.lieshout@eindhoven.nl

 

[

Naar boven