Gemeente Rhenen – voornemen voorbereiding bestemmingsplannen

Logo Rhenen

 

Burgemeester en wethouders van Rhenen maken ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening, het volgende bekend:

 

Het gemeentebestuur van Rhenen heeft het voornemen de volgende bestemmingsplannen voor te bereiden:

 

  • Uitbreiding Thijmse Berg

    Het betreft een uitbreiding van het vakantiepark De Thijmse Berg, aan de Nieuwe Veenendaalseweg 229 in Rhenen, in het noordoosten. Het plan houdt in de realisering van maximaal 31 recreatiewoningen met bijbehoren voorzieningen van openbaar nut, verspreid over circa 6 ha en verplaatsing van de bestaande woning Nieuwe Veenendaalseweg 233 in Rhenen naar een perceel ten oosten van Oude Veensegrindweg 15 in Rhenen (Landgoed Remmerstein) en compensatie van het verlies aan bos en natuur op een oppervlakte van circa 3,5 ha.

  • Achterbergse Hooilanden

    Het betreft de afronding van het ruilverkavelingsproces in het Binnenveld van Rhenen waarbij gronden worden omgezet van agrarisch naar natuur en van natuur naar agrarisch.

  • Korte Steeg 10 Rhenen

    het betreft de sloop van voormalige agrarische bebouwing op deze locatie, om naast de bestaande woning één twee-onder-een-kapwoning te realiseren.

  • De Oude Trekpot

    Het betreft een locatie voor woningbouwontwikkeling voor de bouw van maximaal 20 woningen op het perceel Cuneraweg 338 te Rhenen.

 

Geen stukken ter inzage

Er liggen geen stukken ter inzage betreffende dit voornemen. Ook is er geen gelegenheid een reactie over dit voornemen naar voren te brengen.

 

In een later stadium zal het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Tijdens de terinzagelegging wordt de gelegenheid geboden zienswijzen naar voren te brengen.

 

Rhenen, 16 oktober 2019

 

 

Naar boven