Ontwerpbestemmingsplan ‘Engelandstraat 1b, Dodewaard’

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Engelandstraat 1b, Dodewaard’. Met dit ontwerpbestemmingsplan wordt de uitbreiding van het bedrijf Batouwe Boomkwekerijen planologisch mogelijk gemaakt. Door deze planologische uitbreiding wordt ruimte geboden voor de realisatie van een kas, overwinteringstunnels alsmede de aanleg van parkeergelegenheid en ruimte voor logistiek. Het plangebied van het bestemmingsplan ligt aan de Engelandstraat 1b in Dodewaard en betreft het bestaande bedrijf Batouwe boomkwekerijen, inclusief de uitbreiding aan de zuidzijde (ten westen van het perceel Engelandstraat 1a). Aan de (zuid)oostzijde grenst het plangebied aan het perceel Kerkstraat 8a, Dodewaard.

Inzageperiode: 17 oktober tot en met 27 november 2019

Inzageplaatsen:

analoog: tijdens de openingstijden van het Omgevingsloket van het gemeentehuis Neder-Betuwe, Burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM, Opheusden;

digitaal: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpDOengelandstr1b-ont1

Zienswijzen Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over dit ontwerpbestemmingsplan kunnen door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken.

 

Opheusden, 16 oktober 2019

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven