Planologisch afwijken en ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning op kavel I1048002 in Oosterwold te Almere.

Logo Almere

 

Ontwerp omgevingsvergunning voor het planologisch afwijken ten behoeve van de bouw van een vri jstaande woning op kavel I1048002 in Oosterwold te Almere.

Dossiernummer SBA 193204

Olo nummer 4528467

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 9 juli 2019 bovengenoemde aanvraag om omgevingsvergunning hebben ontvangen. Met ingang van 16 oktober 2019 tot en met 27 november 2019 wordt de ontwerp omgevingsvergunning, voor een periode van zes weken ter inzage gelegd. Deze ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op de activiteit “Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening” (afwijking van het bestemmingsplan). Tevens wordt het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder gedurende deze termijn ter inzage gelegd. Via telefoonnummer 14036 van de gemeente Almere kan een afspraak in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1, gemaakt worden om de stukken in te zien.

Gedurende bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk (geen email) zijn zienswijze naar voren brengen. U kunt uw zienswijze richten aan: Het college van burgemeester en wethouders van Almere, Postbus 200, 1300 AE Almere. Uw zienswijze dient te zijn voorzien van uw naam en adres, de datum, tegen welk besluit uw zienswijze zich richt en de redenen van uw zienswijze. Een mondelinge zienswijze indienen op het stadhuis kan alleen na een voorafgaande afspraak via telefoonnummer 14036.

 

Naar boven