Omgevingsvergunning Molenstraat 10 Ulicoten

Logo Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders van de gemeente Baarle-Nassau maken bekend dat ze op 8 oktober 2019 de omgevingsvergunning voor Molenstraat 10 in Ulicoten hebben verleend. Deze omgevingsvergunning betreft het veranderen van de inrichting (nieuwe productielijn voor veevoeder). De omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteit(en):

 

  • 1.

    Bouwen van een bouwwerk

  • 2.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° Wabo)

  • 3.

    Milieuneutraal veranderen van een milieu-inrichting(artikel 2.14 Wabo)

De omgevingsvergunning met bijbehorende documenten ligt met ingang van 22 oktober t/m 2 december 2019 voor de duur van zes weken ter inzage. De omgevingsvergunning, en de bijbehorende stukken zijn op afspraak tijdens werkdagen in te zien. Hiervoor kunt u bellen met het klantcontactcentrum, te bereiken via telefoonnummer 14 013. De omgevingsvergunning met bijbehorende bestanden is tevens digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0744.OV2019Molenstr10-VS01.

 

Wanneer en waar kunt u een beroepsschrift indienen?

U kunt van dinsdag 22 oktober t/m maandag 2 december 2019 beroep tegen de verleende omgevingsvergunning instellen. U stuurt uw beroepschrift naar: Rechtbank-Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006 Breda.

 

Wie kan er een beroepsschrift indienen?

Wilt u beroep instellen tegen de verleende omgevingsvergunning? Dat kunnen:

- degene die tegen de ontwerpbeschikking zienswijzen naar voren hebben gebracht;

- de adviseurs die de mogelijkheid hebben gebruikt om advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking;

- belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat ze geen zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

- belanghebbenden die het niet eens zijn met de onderdelen van het definitieve besluit, die in de ontwerpbeschikking niet voorkwamen

 

De volgende informatie moet in uw beroepschrift staan:

Uw naam en adres, de datum waarop u de brief schrijft, uw handtekening, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt, de gronden waarom u beroep instelt. U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht

 

Voorlopige voorziening

Is het belangrijk dat de uitvoering van het besluit direct tegengehouden wordt? Dan kunt u een voorlopige voorziening aanvragen. Dit kan alleen als u ook al een beroepschrift heeft ingediend. U vraagt deze voorziening aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, team bestuursrecht. Het adres is Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Voor het aanvragen van deze voorziening betaalt u griffierecht. Bij de rechtbank kunt u navragen hoeveel dat precies is. Als tegen het verlenen van de omgevingsvergunning beroep is ingesteld en bij de bevoegde rechter een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de omgevingsvergunning niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

 

Meer informatie?

Voor het inzien van het papieren dossier of voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, Chris Spapens, bereikbaar via tel.: 088-3821328.

 

 

Naar boven