Rubriek: Kennisgeving beschikking Omgevingsvergunning

Logo Hardenberg

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Onderwerp: Verleende omgevingsvergunningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunningen hebben verleend:

Dedemsvaart

- het uitbreiden van een vleeskuikenbedrijf op het perceel Verlengde Elfde Wijk 8.

Hardenberg

- het bouwen van een woning op het perceel De Opgang 4.

- het bouwen van een woning op het perceel De Opgang 2.

- het aanleggen van een zonnepark op hoek Westeindigerdijk Hardenberg en Kanaalweg-Oost Hoogenweg.

Heemserveen

- het realiseren van een zonnepark tussen Polenweg en Kroondijk.

Hoogenweg

- het aanleggen van een zonnepark achter Kanaalweg-Oost 94, 95, 95i en 95a.

Het betreffen besluiten voor omgevingsvergunningen die zijn voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure. De omgevingsvergunningen liggen vanaf 17 oktober 2019 ter inzage tijdens openingstijden bij de Publieksdienst in het gemeentehuis, een afspraak kunt u maken via telefoon 14 0523. De omgevingsvergunningen liggen ter inzage tot en met 28 november 2019. De besluiten zijn tevens raadpleegbaar op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl op adres of op plan identificatienummer(IDN):

- NL.IMRO.0160.OVUP00074-VG01 Omgevingsvergunning Kanaalweg-Oost 95 Hoogenweg

- NL.IMRO.0160.OVUP00075-VG01 Omgevingsvergunning Polendwarsweg/Heemserpoort Heemserveen

- NL.IMRO.0160.OVUP00082-VG01 Omgevingsvergunning Westeindigerdijk / Kanaalweg-Oost Hoogenweg

Vanaf 18 oktober 2019 kunnen belanghebbenden gedurende zes weken tegen deze beslissing op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen bij de Rechtbank te Zwolle, team Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden (motivering) van het beroep. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Tevens kan binnen de genoemde termijn bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Voor de procedures is griffierecht verschuldigd. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist

Hardenberg, 16 oktober 2019

Naar boven