Inspraak voorontwerpbestemmingsplan verkleining geluidzone industrieterrein Zwartewater, Hasselt

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de verkleining van de geluidzone van het industrieterrein Zwartewater bij Hasselt.

Het bestemmingsplan regelt de verkleining van de geluidzone van het industrieterrein Zwartewater. Deze geluidszone is nu te groot. Hierdoor liggen een aantal woningen ten onrechte binnen de geluidzone.

Van 30 januari tot en met 13 maart 2019 ligt het voorontwerp bestemmingsplan voor een ieder ter inzage. De papieren versie ligt in de genoemde periode ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Hasselt tijdens openingstijden. Pdf-documenten van het bestemmingsplan zijn in te zien op de website van de gemeente.

Gedurende de inspraakperiode is het mogelijk om mondeling of schriftelijk een inspraakreactie in te dienen bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen via 14038.

Naar boven