Verlening uitgebreide omgevingsvergunning Benedeneind NZ 478 te Benschop

Logo Lopik

Burgemeester en wethouders van Lopik maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning voor het transformeren van een hotelfunctie naar negen appartementen op het perceel Benedeneind NZ 478 te Benschop hebben verleend.

De aanvraag, het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de overige relevante stukken hebben voor een ieder te inzage gelegen van 6 mei 2019 tot en met 16 juni 2019. Gedurende deze periode konden zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Van deze mogelijkheid is geen gebruik gemaakt.

Ter inzagelegging

De verleende omgevingsvergunning, de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing en de overige relevante stukken liggen van 15 oktober 2019 tot en met 25 november 2019 ter inzage bij de afdeling Dienstverlening. Voor een afspraak kunt u bellen naar (0348) 55 99 55 (ma. t/m vr. 09.00 uur tot 12.00 uur). Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.lopik.nl.

Beroep

Belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit en die tijdig een zienswijze tegen het betreffende ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, evenals belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen de hiervoor genoemde termijn schriftelijk een gemotiveerd beroepsschrift met betrekking tot de omgevingsvergunning indienen bij de rechtbank Midden-Nederland, sector bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. De omgevingsvergunning treeft na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om een voorlopige voorziening is gedaan.

Voorlopige voorziening

Middels een voorlopige voorziening wordt een genomen besluit voorlopig ongedaan gemaakt. De rechter kan deze voorziening treffen als er, gelet op de betrokken belangen, spoed bij is. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de rechtbank Midden-Nederland, sector bestuursrecht o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

 

Naar boven