ontwerp-projectbesluit Hagenweg 21 in Laag Zuthem

Logo Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend, dat zij voornemens zijn een projectbesluit, als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, te nemen voor de Hagenweg 21 in Laag Zuthem.

Het ontwerp-projectbesluit biedt een planologische regeling voor het vergroten van opslagruimte en het verkleinen van een berging aan de Hagenweg 21 in Laag Zuthem. Op basis van het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied” van Raalte is dit thans niet mogelijk.

Overeenkomstig artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerp-projectbesluit met de bijbehorende stukken vanaf 17 oktober 2019 gedurende 6 weken ter inzage.

Tijdens de termijn van ter inzage legging is het voor een ieder mogelijk zienswijzen in te dienen tegen de ontwerpbesluiten; bij voorkeur schriftelijk. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Wij wijzen u erop dat bij het niet (tijdig) indienen van een zienswijze, u in een later stadium geen beroep kunt instellen tegen het definitieve besluit.

Naar boven