Vastgesteld bestemmingsplan splitsing woning ‘Hoekstraat 84 Nederwetten’ gemeente Nuenen c.a.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken bekend dat de gemeenteraad op 26 september 2019 het bestemmingsplan ‘Hoekstraat 84 Nederwetten’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt de splitsing van een bestaande woning aan Hoekstraat 84 te Nederwetten mogelijk.

De provincie Noord-Brabant heeft op 20 augustus 2019 besloten de begrenzing van het bestaand stedelijk gebied uit de Verordening ruimte te wijzigen.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Hoekstraat 84 Nederwetten’ en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 oktober 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Het bestemmingsplan kan op afspraak of tijdens openingstijden van het gemeentehuis bij de receptie worden ingezien, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen.

Het plan is ook raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Plannaam of –nummer’. Vul daar de naam van het bestemmingsplan in of zoek op plancode: NL.IMRO.0820.BPNedHoekstraat84-D001. Ook kunt u op een adres zoeken. Klik daarvoor op ‘Plannen zoeken’ en zoek vervolgens op ‘Adres’. Vul daar het adres in.

Beroep

Binnen de termijn van ter inzage legging kan een beroepschrift tegen het besluit tot vaststelling worden ingediend. Een beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingediend door:

 belanghebbenden die tijdig zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

 belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te hebben gemaakt;

 belanghebbenden, voorzover het betreft de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

Het besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan treedt niet in werking dan met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Een beroep schorst niet de werking van het plan. Daarvoor moet naast het beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovenstaand adres. Voor de behandeling van een beroep of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Nuenen, 10 oktober 2019

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven