Ontwerp bestemmingsplan ‘Voormalig sportpark Uitwierde'

Logo Delfzijl

De aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is de herontwikkeling van het voormalige sportpark Uitwierde in de gemeente Delfzijl. De gemeenteraad heeft het aantal sportparken binnen de gemeente teruggebracht van 3 naar 2, als gevolg hiervan is het sportpark Uitwierde sinds 2014 niet meer in gebruik.

 

Voor de beoogde herontwikkeling is een inrichtingsplan opgesteld. Middels het inrichtingsplan wordt het voormalige sportpark Uitwierde ingepast tussen het wierdedorp Uitwierde en Delfzijl- Noord. Het ontwerp bestemmingsplan ‘Voormalig sportpark Uitwierde' is voor het wijzigen van de huidige bestemming sportpark naar de bestemmingen 'agrarisch, tuin en water’.

Ter inzage

Het plan ligt van 10 oktober 2019 tot en met 20 november 2019 ter inzage in het gemeentehuis. Voor het inzien kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596 of bij de receptie. Het plan ligt ook ter inzage in de openbare bibliotheek, Oude Schans 23 te Delfzijl. Tevens is het plan in te zien via www.delfzijl.nl/bestemmingsplannen. De digitale versie van een bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het plan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl of mailen naar: gemeente@delfzijl.nl. Vermeld in uw brief of e-mail uw naam, adres en woonplaats en vermeld bovenaan uw brief of in uw e-mail bij onderwerp: ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Voormalig sportpark Uitwierde'. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0596) 63 99 68.

 

Naar boven