Rectificatie terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan 'Heerjansdam en bedrijventerrein Gors'

Logo Zwijndrecht

Het college van burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan 'Heerjansdam en bedrijventerrein Gors' met ingang van 10 oktober 2019 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan omvat de bebouwde kom van het dorp Heerjansdam (uitgezonderd het voormalige gemeentehuis) en het bedrijventerrein Gors. Het plan heeft een grotendeels conserverend karakter. De onjuistheden die in het bestemmingsplan uit 2014 zaten, zijn met dit bestemmingsplan gerepareerd. Daarnaast is de aansluiting qua regels beter afgestemd met de andere bestemmingsplannen van de gemeente Zwijndrecht en zijn de omgevingsvergunningen verwerkt die de afgelopen jaren in dit gebied zijn verleend.

Vanwege het niet gelijktijdig bekendmaken van de terinzagelegging van de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan in de Staatscourant en De Brug is deze publicatie opnieuw geplaatst. Indien u naar aanleiding van de bekendmaking van 2 oktober 2019 heeft gereageerd, dan hoeft dit niet opnieuw.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 10 oktober 2019 tot en met woensdag 20 november 2019 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder inwoners -> bestemmingsplannen -> bestemmingsplannen in procedure) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0642.17bp16heerjansdam-2001.

Zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Heerjansdam en bedrijventerrein Gors' op de volgende wijze:

  • 1.

    schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • 2.

    per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • 3.

    mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht, 9 oktober 2019

Naar boven