Omgevingsvergunning Zonnepark Maatweg

Logo Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij besloten hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan Maatweg ten behoeve van de bouw van een zonnepark aan de Maatweg.

 

Ter inzage

Het besluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen van de raad en de bijbehorende stukken liggen vanaf van vrijdag 11 oktober tot en met donderdag 21 november 2019 ter inzage in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken in te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0307.OV00051-0301).

 

Beroep

Over het ontwerpbesluit is een zienswijze ingediend. De indiener van de zienswijze en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken over het ontwerpbesluit, kunnen een gemotiveerd beroepschrift indienen over de verleende omgevingsvergunning. Een beroepschrift indienen kan gedurende de beroepstermijn van vrijdag 11 oktober tot en met donderdag 21 november 2019, bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken Postbus 1605, 3500 DA UTRECHT. U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

Het besluit treedt in werking op de eerste dag na de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u er veel belang bij dat het besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Rechtbank Midden-Nederland. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd, treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen. Ook voor de behandeling van een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. De medewerkers van de rechtbank kunnen u hierover meer informatie geven. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer (030) 223 35 00.

 

Naar boven