Onttrekking openbaarheid van (delen van) de wegen Hoeselderdijk, Geurntjesdijk, Wolbeslanden en Derksweg in Almelo

Logo Almelo

 

Het college van burgemeester en wethouders van Almelo,

Gelet op het bepaalde in de Wegenwet,

Gelet op afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht,

Overwegende

Vanwege de ontwikkelingen op het XL-park. is het nodig om de verkeersroutes aan te passen / te verleggen. Dat (delen van) de wegen Hoeselderdijk, Geurntjesdijk, Wolbeslanden en Derksweg in de gemeente Almelo onttrokken dienen te worden aan de openbaarheid van wegen. De bereikbaarheid wordt geborgd door een vervangende wegenstructuur. Er zijn geen zienswijzen ingediend naar aanleiding van het voorgenomen besluit.

Definitief besluit

(Delen van) de wegen Hoeselderdijk, Geurntjesdijk, Wolbeslanden en Derksweg in de gemeente Almelo, zoals aangegeven op de bijbehorende tekening, te onttrekken aan het openbaar verkeer.

Beroep

Binnen een termijn van zes weken na de dag van verzending van dit besluit kan door belanghebbenden een beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank Overijssel, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het besluit. Vergeet ook niet uw beroepschrift te ondertekenen en een kopie van dit besluit mee te sturen. Het griffierecht voor het instellen van beroep bedraagt € 174,00 voor individuele personen en € 345,00 voor organisaties.

Voorlopige voorziening

Zij die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter bij de rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het griffierecht voor een verzoek tot een voorlopige voorziening bedraagt € 174,00 voor individuele personen en € 345,00 voor organisaties.

 

Naar boven